Cauta Baterii – Acumulatori

Mai sus puteti cauta bateriile dupa anumite criterii: cautare baterii Varta dupa modelul autovehicului, cautare baterie Varta dupa date tehnice si dimensiuni, cautare baterie Varta dupa cod sau cautare baterii Varta pentru motociclete.

In cazul in care nu stiti ce baterie s-ar potrivi masinii dumneavoastra, cel mai indicat este sa ne contactati si va vom indruma corespunzator. Specialistii nostri dispun de experienta necesara pentru a va putea pune la dispozitie orice informatie aveti nevoie.

In momentul in care dumneavoastra doriti sa achizitionati o baterie auto trebuie sa fiti sigur ca faceti cea mai buna alegere. Trebuie sa tineti cont si de faptul ca noua baterie trebuie sa se potriveasca si ca dimensiuni si in ceea ce priveste sitemul de fixare. Trebuie doar sa ne spuneti tipul motorului (diesel sau benzina) precum si capacitatea cilindrica, iar in continuare va vom ajuta sa alegeti cea mai buna varianta pentru autoturismul dumneavoastra.

Indiferent de bateria pe care o alegeti, va vom indruma in asa fel incat alegerea sa fie cea mai buna. In cazul in care aveti acces la bateria autoturismului, trebuie sa tineti cont de capacitatea bateriei (unitate de masura Ah) precum si de curentul de pornire la rece (CCA-EN), curentul de pornire la rece trebuie sa aiba o valoare minim egala cu cea de pe bateria actuala sau mai mare.

Bateria achizitionata nu trebuie sa fie sub necesitatile celei actuale, deoarece durata de viata a bateriei va fi redusa iar dumneavoastra veti fi nevoit sa o schimbati dupa o perioada mult mai scurta decat in cazul in care ati fi ales o baterie cu o capacitate mai mare sau egala cu cea a bateriei actuale. De asemenea puteti consulta manualul de service al autovehiculului dumneavoastra pentru a sti care sunt exact specificatiile bateriei.

Alegerea bateriei potrivite
1. Aflati care este marimea potrivita pentru bateria autoturismului dumneavoastra;
2. Aflati necesarul minim de amperi;
3. Hotarati-va asupra pretului;
4. Cautati si alegeti bateria.