Contact

ORAR

Luni – Vineri: 09:00-19:00
Sambata: 10:00-14:00

TELEFON

0720228223      
0761118825

EMAIL

comenzi@baterii-acumulatori-auto.ro
office@baterii-acumulatori-auto.ro

ADRESA

Strada Caraiman nr. 108, Sector 1
Bucuresti, ZONA PIATA DOMENII


View Larger Map

Nume *
Email *
Mesaj

Nu ezitati sa ne contactati pentru a solicita informatii suplimentare. Specialistii nostri va stau la dispozitie si va vor ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru noua baterie. Trebuie doar sa ne spuneti care este tipul motorului (diesel sau benzina) precum si care este capacitatea cilindrica, iar de restul ne vom ocupa noi.

In cazul in care doriti sfaturi suplimentare pentru intretinerea bateriei, nu ezitati sa ne intrebati si va vom indruma pentru ca dumneavoastra sa intretineti corespunzator bateria achizitionata pe toata durata vietii ei. Pentru buna functionare a bateriei pe o perioada cat mai lunga, dumneavoastra trebuie sa tineti cont de cateva detalii, precum verificarea periodica a nivelului electrolitului din baterie, iar in cazul in care nivelul acidului din baterie este sub nivelul minim, lichidul se completeaza doar cu apa distilata.

In cazul de supraincarcare sau subincarcare a bateriei este necesar sa apelati la un service auto pentru remedierea sistemului de incarcare al automobilului.